Aquesta web resta tancada en espera d'administradors agosarats. Contacta'ns
Ens obliguen a molestar-te amb l'obvietat que aquesta web usa cookies. Tancar | Més informació
Tot sobre la Bisbal d'Empordà i pobles veïns
capçalera
 Trobada de cultura popular i tradicional
 La Festa de segar i batre 2012
Detalls del Mundial
 Fira dels intercanvis al Passeig 2009
El campanar de la Bisbal

Cerca a totbisbal


Afegir article
Registrar-se
Accés usuaris

Recuperar dades

L'emissora de la Bisbal d'Empordà i pobles veïns La televisió de la Bisbal d'Empordà i pobles veïns  Vols gestionar "un altre tot"? Què és guifi.net i com te'n pots beneficiar

  L'article    
vinetaAccident amb preavís
Sinopsi
Aquest text va ser enviat en dues ocasions (21 i 27 de juliol) a vuit correus electrònics diferents de persones de l'Ajuntament de Forallac, entre ells l'alcalde. Amb data d'avui, 01.08.16, encara no n'he obtingut una resposta.

Bon dia,

Ens posem en contacte amb aquest ajuntament perquè no sabem a qui acudir. Si no és de la vostra competència us agrairíem que almenys ens informéssiu a qui ens hem de dirigir.

Fa cosa d'un any ens vam traslladar a viure a Vulpellac, concretament al Puig de Sant Ramon. Pensàvem que, en ser un barri residencial, tota la família (nens i animals) estaríem feliços, tranquils i segurs. De seguida ens vam adonar que per aquell carrer els cotxes passen que sembla que facin alguna cursa! Hem parlat amb els veïns i amb els vigilants, ja que es veu venir que un dia hi haurà una desgràcia. En ser un barri residencial, teòricament, segons les normes de trànsit, qualsevol vehicle ha d'anar a 20 Km/h, però allà passen a uns 70 Km/h o més. És un perill tant pels nens com pels animals que viuen en aquell barri o almenys en aquell carrer. A la resta no ho sabem.

La setmana passada ja hi va haver un accident. La culpa va ser d'una furgoneta que estava girant en direcció contrària; el qui venía anava massa de pressa (com la majoría), i no va tenir temps ni va frenar per a esquivar-lo!
 
Tot això ve perquè aquesta nit [es refereix a la del 20 de juliol], al voltant de les deu de la nit, ja hi ha hagut una desgràcia. Ens han atropellat al nostre gat de 17 anys, que portava tota la vida amb nosaltres. Com no, ha passat un cotxe a una velocitat de bojos, i se l'ha emportat per davant, frenant una vegada l'ha atropellat. Imagineu la velocitat a la que anava que el pobre gat (Dogi es deia) no va tenir temps d'apartar-se i, el cotxe, en frenar, va derrapar (si un cotxe va a 20 Km/h si ha de frenar bruscament no derrapa). Suposo que per a alguns això no és una desgràcia, però això només és un petit exemple del que pot arribar a passar. I si en comptes del nostre gat, hagués estat el nostre fill de set anys? Això és un barri residencial? Si arriba a ser el nostre fill, amb la bicicleta, també se l'emporten per davant, ja que la velocitat a la que se circula, no dóna temps per a apartar-te, siguis humà o animal. No entenem com, en un barri residencial ple de famílies amb nens i animals, no hi ha ressalts d'asfalt, que no fan soroll i obliguen a anar a una velocitat moderada. No ho entenem. Hem d'esperar que atropellin algun nen o adult? O més animals?
 
El nostre gat ja no ens el tornarà ningú, però no ens agradaría que passés res amb cap nen del barri. 

Si us plau, esperem que aquest text no quedi aquí, en l'oblit. 
 
Us agrairíem que el féssiu arribar a qui correspongui, o que ens informéssiu a qui ens hem de dirigir per evitar desgràcies més greus, que es veuen venir.
 
Com hem especificat en l'assumpte, això ha estat un "accident amb preavís" i n'hi haurà més si no s'hi actua.
 
Gràcies per la teva atenció!
 
Cèlia


Referències
Problema amb la velocitat i seguretat d'un veïnat residencial
     
     
   
Autor/a Cèlia Plaja Pibernat
Tema Ciutat
01.08.2016
Correu-e celi_kundalini@...
 


 Sindicació als articles de totbisbal    T'expliquem què és l'RSS whatsapp
totbisbal és un projecte independent compromès amb la comunitat, sense cap suport institucional.
És possible pels ajuts dels socis, empreses que s'hi anuncien i, principalment,
per la tasca no remunerada del seu equip i col·laboradors.

totbisbal.com/articles/detallsarticles.php?nIdArticle=945
totbisbal.com 2004-2022 - Plaça Major 2, 1r A - 17100-La Bisbal d'Empordà- Tel. 669505953