Aquesta web resta tancada en espera d'administradors agosarats. Contacta'ns
Ens obliguen a molestar-te amb l'obvietat que aquesta web usa cookies. Tancar | Més informació
Tot sobre la Bisbal d'Empordà i pobles veïns
capçalera
 Garrafada popular 2006 (13 fotos)
 XIII Marxa BTT Conca del Daró
Barana del passeig
Terrissa de la Bisbal
David Bisbal és entrevistat per El Trampolí

Cerca a totbisbal


Afegir article
Registrar-se
Accés usuaris

Recuperar dades

L'emissora de la Bisbal d'Empordà i pobles veïns La televisió de la Bisbal d'Empordà i pobles veïns  Vols gestionar "un altre tot"? Què és guifi.net i com te'n pots beneficiar

  L'article    
vinetaXerrada informativa sobre l'aigua de la Bisbal
Sinopsi
El pròxim dimarts dia 9 d'agost, a les 19.00 h estem totes i tots convocats al Mundial per parlar del tema de la potabilitat de l'aigua a La Bisbal. No hi faltis!
El pròxim dimarts dia 9 d'agost a les 19.00 h se celebrarà una sessió informativa al Mundial per aclarir dubtes i exposar l'estat de la qüestió de la potabilitat de l'aigua a la Bisbal.

Tenim confirmades la participació de Jordi Montaner (hidrogeòleg de la comunitat del Baix Ter), Dani Palomar (Sorea), Lluís Aragonès (Agència Salut Pública ). Falta per confirmar el representant del DARP (sanitat vegetal) i el de l'ACA (Agència Catalana de l'Aigua).

Us esperem a totes i a tots. El tema de l'aigua és molt seriós i és igualment importantíssim que tothom en tingui un coneixement de primera mà. Es respondran a totes les preguntes que tingueu, que suposem que seran moltes, com tenim tots i totes.

També podran ser contestades les irresponsables (per dir-ho d'una manera elegant) acusacions dels grups de l'oposició. Els antics socis de govern (els súper progres d'Unió i la dreta rància del PSC... O era a la inversa...?) ens acusen d'haver fet beure aigua "enverinada" durant tres setmanes a la població (no ens expliquen per quin motiu ho hem fet... Per diversió?) i de no ser transparents. Ja sabem que ells no volien un acte públic per informar tothom, sinó un ple extraordinari, que se celebrarà igualment el pròxim dijous, però hi ha coses amb les que no s'hi juga.

Així que, dimarts, estem totes i tots convocades. Perquè necessitem respostes d'experts, no propaganda de la decadent vella política.

     
     
   
Autor/a cup_bisbal
Tema Salut
07.08.2016
 


 Sindicació als articles de totbisbal    T'expliquem què és l'RSS whatsapp
totbisbal és un projecte independent compromès amb la comunitat, sense cap suport institucional.
És possible pels ajuts dels socis, empreses que s'hi anuncien i, principalment,
per la tasca no remunerada del seu equip i col·laboradors.

totbisbal.com/articles/detallsarticles.php?nIdArticle=948
totbisbal.com 2004-2022 - Plaça Major 2, 1r A - 17100-La Bisbal d'Empordà- Tel. 669505953