Ens obliguen a molestar-te amb l'obvietat que aquesta web usa cookies. Tancar | Més informació
Logo totbisbal.tv
Cercar
totbisbal


totbisbal.tv és la televisió de la Bisbal d'Empordà i pobles veïns. Si bé els seus orígens són anteriors, l'any 2008 començava a oferir continguts propis com a televisió a la carta del portal totbisbal.com, essent una de les primeres televisions digitals de la demarcació de Girona.

La televisió de totbisbal naixia amb una profunda admiració cap a l'antiga Televisió de la Bisbal d'Empordà (TVBE), en actiu entre els anys 1988 i 1992. S'iniciava així un projecte per incorporar al propi fons els programes d'aquesta, que revivien a la web després de molts anys en l'oblit.

Les possibilitats de tractament i de seguiment de l'actualitat que oferia el portal van fer que aquella hereva ideològica de TVBE, anés guanyant cos des de la secció de la Videoteca.

totbisbal.com encara la seva primera dècada d'existència amb satisfacció per la important funció de servei públic a les seves esquenes en àmbits molt diversos (social, associatiu, informatiu…). Uns emprenedors independents apostàvem per impulsar aquesta eina hiperlocal sota uns criteris de qualitat, i amb un esperit a prova de tota vocació. Creiem que això li atorga més valor davant de l'autodegradació de molts mitjans en un escenari dur per a la seva supervivència.

A finals de 2013 totbisbal tv assolia la seva pròpia identitat com a marca dins de la plataforma de comunicació.

La televisió de la Bisbal d'Empordà i pobles veïns és possible gràcies a:

Xevi Codolà Vilahur
Josep Mejías Ruiz
Rosa M. Masana
Marc Surià García
Pere Mercader Ferrero
Ignasi Corney Oller
Jaume Figa Sastregener