Aquesta web resta tancada en espera d'administradors agosarats. Contacta'ns
Ens obliguen a molestar-te amb l'obvietat que aquesta web usa cookies. Tancar | Més informació
Tot sobre la Bisbal d'Empordà i pobles veïns
capçalera
 Mazoni i les Mazoni, 03.01.10
Riuada del 13/10/05
Detalls del Mundial
Terrissa de la Bisbal
 Vivències de músic

Cerca a totbisbal


Registrar-se
Accés usuaris

Recuperar dades

L'emissora de la Bisbal d'Empordà i pobles veïns La televisió de la Bisbal d'Empordà i pobles veïns  Vols gestionar "un altre tot"? Què és guifi.net i com te'n pots beneficiar

escut  Detalls de notícies
Hemeroteca de notícies

El subdelegat del Govern i l'alcalde inauguren els vestidors del camp de futbol

Molta gent gràcies a la visita dels jugadors del F.C. Barcelona

LA BISBAL.- El subdelegat del Govern Central a Girona, Francesc Francisco-Busquets, va ser diumenge a la Bisbal per inaugurar, amb l'alcalde, Lluís Sais, els vestidors i el local social del camp de futbol nou. Els vestuaris entren en servei després de les reivindicacions dels pares dels jugadors a finals del 2006 a l'anterior govern; el projecte s'exposava al públic l'any 2008. Els alevins i infantils del F.C. Barcelona es van enfrontar contra els jugadors de l'Atlètic Bisbalenc gràcies a gestions fetes per la Penya Barcelonista. En el decurs del dia, molt concorregut socialment, també es va declarar oberta la primera fase dels treballs d'arranjament del passeig Marimon Asprer.

El president de l'Atlètic Bisbalenc, Francesc Bou, agraïa que el club "pugui gaudir d'unes instal·lacions com cal, modèliques i que faran servir molts ciutadans i ciutadanes bisbalenques". Per la seva part, Busquets felicitiva als arquitectes, Joan Escribà i Dolors Nadal, i a la constructora. I deia que gràcies al Fons Estatal d'Inversió Local (FEIL) s'havien pogut fer obres "visibles com ara aquesta, [...] o infraestructures com tipus de senyalització semafòrica i altres que, sense ser tan vistoses, també han donat molt bon resultat i han aconseguit arreglar problemes endèmics de molts pobles i moltes ciutats de Girona". A la demarcació s'han invertit 125 milions d'euros.

Un representant del F.C. Barcelona va lliurar una serigrafia de Kima Guitart en commemoració dels títols assolits durant la temporada 2008-2009.

A continuació els resultats dels dos enfrontaments:

Local Gols Gols Visitant
Aleví A
1 6 F.C. Barcelona
Infantil A
0
6
F.C. Barcelona

Estrenant la pavimentació d'Agustí Font

A la tarda, obertura del passeig

Mentrestant, l'alcalde, Lluís Sais, recordava que aquesta només era una de les dues obres del FEIL que aquest diumenge entraven en servei. A dos quarts de sis de la tarda es declarava oberta, sense parlaments, la primera fase de les obres del passeig i del carrer Agustí Font, amb un espectacle infantil. Segons l'alcalde, el passeig i la via verda del carrer Agustí Font facilitaran l'accés a la zona esportiva i a futurs equipaments com el centre cívic i la biblioteca comarcal. Els treballs han permès continuar la intervenció començada davant d'El Mundial, fent la zona de pas restringit i donant prioritat al pas de vianants. A més s'ha compactat el passeig amb sauló i s'ha dotat d'il·luminació i mobiliari.

Temes relacionats

Dos equips del Barça inauguraran els vestuaris del camp de futbol


Última actualització: 16.02.2010

Si reproduïu el contingut d'aquest article us demanem explícitament que citeu la font com a totbisbal.com, d'acord amb la llicència Creative Commons.

 Sindicació a les notícies de totbisbal    T'expliquem què és l'RSS whatsapp
totbisbal és un projecte independent compromès amb la comunitat, sense cap suport institucional.
És possible pels ajuts dels socis, empreses que s'hi anuncien i, principalment,
per la tasca no remunerada del seu equip i col·laboradors.

totbisbal.com/noticies/detallsNoticies.php?nIdNoticies=1438
totbisbal.com 2004-2022 - Plaça Major 2, 1r A - 17100-La Bisbal d'Empordà- Tel. 669505953