Aquesta web resta tancada en espera d'administradors agosarats. Contacta'ns
Ens obliguen a molestar-te amb l'obvietat que aquesta web usa cookies. Tancar | Més informació
Tot sobre la Bisbal d'Empordà i pobles veïns
capçalera
 Caminem per la Marató
XII Fira de circ al carrer (IV)
Galeria - Casc antic de la Bisbal, elogi del paisatge quotidià
Terrissa de la Bisbal
 Empordà des de l

Cerca a totbisbal


Alta empresaContractació Publicitat
Registrar-se
Accés usuaris

Recuperar dades

L'emissora de la Bisbal d'Empordà i pobles veïns La televisió de la Bisbal d'Empordà i pobles veïns  Vols gestionar "un altre tot"? Què és guifi.net i com te'n pots beneficiar

escut  Detalls empresa
 
totbisbal.com
Activitat
Comunicació
Adreça
Pl. Major, 2, 1A
Població
La Bisbal d'Empordà
CP
17100
Telèfon
972646836
Correu-e
totbisbal07@...
Mapa
D3

totbisbal.com és un portal informatiu i de comunicació, interactiu, dinamitzador i independent, una eina al servei de la comunitat. Apostem pel desenvolupament cultural, associatiu i del comerç a la xarxa. Som una eina de caràcter local al servei de tots els usuaris, que poden crear, gestionar informació i obrir canals de comunicació lliures a través nostre, complementant la informació generada des de l'administració de la pàgina.

L'àmbit supramunicipal vol posar de relleu la realitat i els interessos compartits de l'àrea de la Bisbal d’Empordà i els pobles veïns, amb els que la capital baixempordanesa es relaciona de manera natural i tradicional. Per això utilitzem com a referència territorial els pobles vinculats al mercat setmanal. El plantejament interactiu està orientat al desenvolupament de la participació i a l'impuls del procés d'alfabetització digital. Sobretot en allò que respecta al bon ús de les possibilitats que ofereix el món digital i l'accés al coneixement.

Les àrees de participació i administració del portal són molt pràctiques i accessibles. Aquest punt constitueix un dels eixos importants del projecte, que permet que persones no especialitzades en el camp informàtic puguin fer un ús interactiu del mitjà.

totbisbal.com és, a la vegada, una eina a disposició dels pobles, barris o ciutats que vulguin administrar de forma independent un portal idèntic i personalitzat amb la seva informació. En trobareu informació a totarreu.com. Ens trobareu a les primeres posicions dels principals cercadors.

 Enllaços
totbisbal és un projecte independent compromès amb la comunitat, sense cap suport institucional.
És possible pels ajuts dels socis, empreses que s'hi anuncien i, principalment,
per la tasca no remunerada del seu equip i col·laboradors.

totbisbal.com/pg/detallsPg.php?pIdEmpresa=3437
totbisbal.com 2004-2022 - Plaça Major 2, 1r A - 17100-La Bisbal d'Empordà- Tel. 669505953