Aquesta web resta tancada en espera d'administradors agosarats. Contacta'ns
Ens obliguen a molestar-te amb l'obvietat que aquesta web usa cookies. Tancar | Més informació
Tot sobre la Bisbal d'Empordà i pobles veïns
capçalera
 Presentació de "la bestiesa"
 Galeria de la Fira 1 de Maig 2008
Barana del passeig
Terrissa de la Bisbal
J. B. Coromina, mosaic de talents

Cerca a totbisbal


Registrar-se
Accés usuaris

Recuperar dades

L'emissora de la Bisbal d'Empordà i pobles veïns La televisió de la Bisbal d'Empordà i pobles veïns  Vols gestionar "un altre tot"? Què és guifi.net i com te'n pots beneficiar

  totbisbal som tots

La gratuïtat a la xarxa és una amenaça per a la continuïtat de les plataformes de comunicació que elaborem continguts de qualitat. Creiem necessari que com a usuari coneguis i valoris aquest esforç, i que assumeixis la responsabilitat de compartir aquest viatge. Si algú pot explicar amb precisió què passa en un territori, aquest és un mitjà local amb els suports necessaris.

totbisbal.com naixia com a instrument col·lectiu de comunicació l'any 2004. Va ser ideat per fer visibles els valors locals i per dotar el territori d'una fórmula informativa independent i accessible. La continuïtat del projecte ha estat possible fins ara gràcies a la col·laboració dels usuaris, als ingressos econòmics procedents d'empreses que han confiat en el valor de la proposta, i a la feina altruista de l'equip que hi ha treballat de forma continuada. Els ingressos econòmics han representat només un 12% dels costos reals del manteniment, i han permès fer front a les despeses i reinvertir en millores.

Per l'equip no ha estat un projecte rendible des d'un punt de vista econòmic, però sí viable, necessari i satisfactori des d'un punt de vista social i de servei a la comunitat. La plataforma de comunicació rep 8.000 usuaris diferents cada mes. Això ha generat, en un territori i en una població com aquests, un impacte i unes possibilitats de desenvolupament notables. Per seguir creixent i donar valor a les iniciatives locals, fa falta viabilitat i atorgar el valor real a les tasques que es realitzen.

El plantejament que ara et fem a mans es basa en una fórmula diferent amb la que podràs contribuir a la continuïtat del projecte, a fer que entre tots el fem créixer, i a fer-te teva la part dels mèrits corresponents.

Seguim pensant col·lectivament!

Que fem?

+ info
totbisbal és un projecte independent compromès amb la comunitat, sense cap suport institucional.
És possible pels ajuts dels socis, empreses que s'hi anuncien i, principalment,
per la tasca no remunerada del seu equip i col·laboradors.

totbisbal.com/registre/tots.php
totbisbal.com 2004-2022 - Plaça Major 2, 1r A - 17100-La Bisbal d'Empordà- Tel. 669505953